Bryllup i Paris med barna – hva kan vi finne på?

Bryllup i Paris med barna – hva kan vi finne på? Hvordan gjør vi det under fotograferingen? Kan barna være med eller blir det slitsomt for dem? Denne lille artikkelen skriver jeg for å informere litt om hvordan det er å feire bryllup her og ha med barna. Jeg har også et par forslag til hyggelige attraksjoner dere kan ta med barna på. Samtidig har jeg spurt et par av mine tidligere brudepar hvordan barna deres likte seg her og hva de kan anbefale.

Et par spørsmål jeg ofte får :

Brudeparet : Hvordan gjør vi det under fotograferingen? Vi ønsker å ha med barna og det kan vel lett bli kjedelig for dem?

Bryllup i Paris med barna. Hva kan vi finne på?

Tonje :  Når vi går rundt og fotograferer legger jeg opp en runde som gjør at det hele blir en lek. Det blir et « teamwork ». Jeg har lang erfaring med fotografering av barn på andre områder som klassebilder, portretter av barn og har en datter selv.

Jeg hvet å tenne på den lille gnisten som gjør at de synest at dette er en moro.

Bryllup i Paris med barna - hva kan vi finne på?

Vi kan gå til karuseller og steder hvor det ikke er så folke fullt for å leke og hoppe å danse som vi vil. Noen ganger lar jeg barna løpe rundt foreldrene, noen ganger stå på noen stoler eller benker. Jeg tar dette utfra hvor gamle de er osv.

Brudeparet : Datteren min vil gjerne ha noen blomster, kan du ordne med en liten bukett til henne?

Tonje : Ja det kan jeg gjerne. Når vi bestiller brudebuketten din skal jeg si ifra at de lager en liten bukett til henne også.

Bryllup i Paris med barna

Paris, Frankrike 2018

Brudeparet : Kan du anbefale oss steder og attraksjoner vi kan ta med barna på mens vi er i Paris?

Tonje : Gjerne. For alle aldre er det en attraksjons-park i Paris som heter jardin d’acclimatation

Disneyland  Paris ligger et stykke utenfor byen og er veldig populær. Jeg var der selv med min datter når hun var 8 og vi hadde en kjempefin dag der.

En lignende park er Park Asterix. Denne er inspirert fra tegneserien Asterix. Den er visst et hakk kulere med ganske tøffe berg og dal baner. Jeg har ikke vært der selv men en veldig god venninne av meg som har vært på de fleste av denne typen attraksjoner i hele Europa sier den er helt topp.

Jardin de Plantes er også et hyggelig sted å dra til. Ligger midt i byen og de har også en liten Zoo der.

Det er også flere klatre-parker her, 4-5 stykker her er en av dem.

Håper noe av dette var til nytte for dere. Skriv gjerne noen spørsmål nede i kommentarfeltet.

1

  • Tonje October 03, 2018

    Her kan dere gjerne delta med kommentarer og tips.

Sorry, the comment form is closed at this time.

0

Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.