Bryllupsfotograf i Paris – vigsel og bryllupstips

Hei jeg heter Tonje og  jeg er bryllupsfotograf i Paris. Brudepar finner meg på internett og kontakter meg. De spør meg mange spørsmål. Jeg spør de om jeg kan hjelpe dem med noe, om bruden vil bestille en brudebukett gjennom meg, hår og make-up, vil brudeparet ha en sjåfør og også om jeg kan anbefale hoteller eller restauranter. Vi snakker om stedene som vi skal ta bildene og om hvordan de vil legge opp dagen. Vil de ha en halvdags fotografering eller en heldags fotografering med dekning fra tidlig morgenen til siste dans kl 4 på natten.

Bryllupsdagen er en helt spesiell dag og hvert enkelt bryllup er fylt med unike øyeblikk og opplevelser som jeg skal dokumentere og fange i mine bilder. Hvordan kan jeg assistere brudeparet best mulig som deres bryllupsfotograf?

Så planlegger vi dagen. Hvor skal brudeparet gifte seg? På Sjømannskirken i Paris eller på den norske ambassaden? Hvilke steder vil brudeparet bli fotografert? Begynner vi tidlig på morgningen et sted i byen når lyset er som vakrest ?

Når dagen er ferdig så sender jeg brudeparet et par bilder innen 24 timer. Bilder de kan sende til personer som ikke har kunnet komme, bruke til takkekort og legge ut på sosiale medier.

Etter det leverer jeg resten av bildene uten vannmerke innen 2-3 uker i høy oppløsning over et fotogalleri på internett. 

Jeg mottar mange spørsmål fra brudepar i forbindelse med bryllupsfotografering.

 Her er noen eksempler på spørsmål jeg får:

 – Tar du oppdrag også utenfor Paris?

 Ja det gjør jeg, rundt i Frankrike med tog fly eller bil og jeg fotograferer bryllup i forskjellige land i  Europa. Jeg elsker å reise.

 – Har du et reservekamera?

 Det har jeg. Jeg jobber alltid med mine to kameraer. Og ellers i sekken min har jeg med meg mange kameralinser, blitz, batterier og minnekort.

 – Hva gjør vi hvis du blir syk og ikke kan fotografere etter avtalt plan?

 Det har ikke skjedd til nå men jeg har flere fotografer jeg til tider jobber sammen med som er veldige dyktige, så hvis jeg virkelig skulle bli syk har jeg en solid back-up plan for dere.

 – Hva gjør vi hvis det regner?

 Jeg vet om en lang rekke av vakre steder i Paris der vi kan ta bilder uten at dere måtte bli våte av regnvær.

 Send en mail eller ring meg gjerne på tlf 48 39 56 88 for en helt uforpliktende samtale om et eventuelt oppdrag. Jeg gleder meg til å høre fra dere.

 Hilsener fra Tonje

6

 • Cathrine H. Sunnarvik May 15, 2018

  Veldig dyktig fotograf og super service 😊 vi hadde med oss tonje i 2 dager og hun har virkelig fått dokumentert bryllupet vårt. God service og kom med gode råd både før, under og etterpå.
  Hjalp oss med bestilling av blomster og frisør . Kan virkelig anbefale Tonje😊

 • Tonje May 16, 2018

  Tusen takk for snille ord Cathrine.

 • Pettersson May 18, 2018

  Så fina bilder, jag tittar om och om igen på på dem och jag är så nöjd, du har lyckats ta de tillfällena som återger den fina stämningen som man aldrig vill glömma. Ett stort tack!

 • Tonje May 21, 2018

  Tusen takk for så fine ord. De går rett i hjertet.

 • Trine Boyer May 22, 2018

  Kjære kjære dyktige Tonje. Vi vil så gjerne takk deg for din strålende jobb og innsats på konfirmasjonsdagen til vår sønn i Paris. Du var fleksibel, punktlig og kreativ. Du tilpasset deg våre behov og deltok i planleggingen slik at vi unngikk stress eller blokkeringer. Du fulgte oss fra tidlig morgen til ettermiddag og dokumenterte dagen vår slik at vi kan gjennomleve dagen og dele øyeblikkene med gjester og andre vi er glade i. Vi følte at vi stolte 100% på deg, at vi fikk verdi for pengene vi brukte og at vi trygt kan anbefale deg til andre. Vi ønsker også at du skal komme til Norge i april 2020 og ta bilder av vår datters konfirmasjon! Hjertelig takk❤️

 • Tonje May 24, 2018

  Tusen hjertelig takk for en kjempehyggelig tilbakemelding. Gleder meg til å fotografere for dere i vakre Stavanger.

Sorry, the comment form is closed at this time.

3

Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.