Drømmebryllup i Frankrike – vi giftet oss på et slott
6

Paret fra Askøy ved Bergen hadde bestemt seg for å feire et drømmebryllup i Frankrike. En feiring over 3 dager. Den første dagen tilbragte de i Paris. Hår og make-up damen kom til hotellet veldig tidlig på torsdag morgen. Etter en times tid kom jeg og begynte å fotografere forberedelsene. Så, kl 9 kom sjåføren og hentet oss i en stor Mercedes Vaio. Brudeparet, brudens forlover og jeg reiste avgårde for å ta bilder på et par av de stedene vi hadde avtalt. Eiffel-tårnet og Alexander den III broen. Det var en nydelig høstdag i oktober og lyset var utrolig vakkert tidlig på morgningen.

Så dro vi til den norske ambassaden som ligger i det samme området. Hver torsdag kl 11 vier de 3 par der. Seremonien er ganske kort med vakker og personlig. Resten av familien og nære venner av brudeparet ventet på ambassaden for å være med på vigselen.

Etter vigselen på ambassaden kl 12 gikk vi alle sammen ned til elven som ligger rett ved ambassaden og tok et fint gruppebilde der. Jeg tok også bilder av brudeparets barn individuelt, bilde av søsknene sammen og forskjellige gruppebilder.

Etter en ny runde fotografering med meg  i byen spiste brudeparet de en fantastisk lunsj på restauranten Le Train Bleu. På restauranten fotografert jeg første delen av måltidet. Neste dag reiste de ut til Disnay Land utenfor byen. På kvelden samme dag dro de ut til det vakre slottet som lå en times kjøring utenfor byen  Chateau d’Esclimont.

Neste dag var det bryllup på selve slottet. Det ble dokumentarisk dekning av hele dagen fra tidlig morgen til siste dans. Forberedelsene av bruden og av brudgommen, portretter, bilder av ringene, hotelrommet (som var på slottet) gruppebilder og brudepikene.

Tidlig på kvelden var det cocktail ute i en av slottets hager og senere var det stor middag med flere retter. Jeg fotograferte dette bryllupet til siste dans var over.

Det ble virkelig et drømmebryllup i særklasse!!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.