Vårt bryllup – hva gjør vi hvis det regner?
3

Vårt bryllup – men hva gjør vi hvis det regner? Har du noen gode råd eller en bak-up plan på hva vi gjør da? Vet du om andre steder vi kan ta bryllupsbildene ?Det er nettopp det brudeparet spør meg om før bryllupsdagen. Dagen som vi har planlagt lenge i forkant.

Hva gjør man hvis det regner på bryllupsdagen?

Hva gjør man hvis det regner på bryllupsdagen?

Jeg holder til i Paris og fotograferer bryllup. Her vil jeg fortelle dere litt om hva jeg gjør når vi blir overrasket av regn på bryllupsdagen.

Hva gjør man hvis det regner på bryllupsdagen? Dette er et tema som ofte kommer opp. I Norge er det ikke lett å stole på været. Derfor gifter mange nordmenn seg utenlands for å ha en større garanti for å ha fint vær denne dagen. Men det er heller ingen 100 % garanti for at det ikke skal regne i utlandet.

Det som er fantastisk i Paris er at været er veldig skiftende HVIS det er regnværsdager. Det er veldig sjeldent at det regner en hel dag. Det er ofte veldig flott vær i bryllups perioden fra mars til og med oktober. Men på 1 av 10 bryllup regner det, litt.

Når det regner har jeg flere steder jeg anbefaler brudeparet å ta bilder. Steder som er ute men under tak. Veldig flotte steder selv om det ikke er foran Eiffeltårnet. Dette er steder hvor du har gamle historiske bygg i praktfull stil.

Hva gjør man hvis det regner på bryllupsdagen?

Paris, fotografering under tak i flotte omgivelser

Det er et must å bestille sjåfør hvis det regner. Sjåføren jeg jobber med har paraplyer. Jeg har også en kjempefin gjennomsiktig paraply som passer ideelt til bryllupsfotografering. Men brudeparet velger. Noen vil allikevel ta noen regnbilder med paraplyer, andre ønsker ikke det.

Regn er vakkert og regn er helt greit så lenge det ikke bøtter ned og så lenge man har en back-up plan. God planlegning er så viktig for å unngå stress og situasjoner å ta stilling til når dagen allerede er i full gang.

Dette er et bilde fra en regnværs-ettermiddag i sentrum av byen, mars 2018.

3

  • Trine Boyer May 15, 2018

    Gode råd til kommende brudepar👍🏻

  • Tonje May 16, 2018

    Tusen takk Trine

  • Tonje May 21, 2018

    Takk for hyggelig tilbakemelding.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.