Om Meg
  Jeg heter Tonje, jeg lever av å fotografere og har blant annet lang erfaring med bryllupsfotografering både utenfor Frankrike og i vakreste Paris. Jeg er norsk men har bodd og arbeidet i Paris siden 1991. Jeg jobber som fotograf på flere områder,  portrett fotografering og på moteuken hvor jeg fotograferer moteshow og den franske tennis-turneringen Roland Garros.
  Jeg elsker Paris og nyter fortsatt synet av Eiffeltårnet på mine daglige turer forbi der.
  Lyset er så vakkert her, selv på en regnværsdag.
  Når jeg går inn i et oppdrag med bryllupsfotografering er det for meg viktig i en tidlig fase å bli litt kjent slik at jeg kan sette meg inn i deres forventninger og at vi kan bli enige om hvilket program dere ønsker for fotograferingen. Bryllupsdagen er en helt spesiell dag og hvert enkelt bryllup er fylt med unike øyeblikk og opplevelser som jeg skal dokumentere og fange i mine bilder. Vi finner sammen et opplegg for dagen ut fra de behovene og de ideene dere selv har. Planlegging er avgjørende for et godt resultat og jeg har god erfaring med at vi går gjennom planleggingsfasen sammen per mail og telefon og lager en plan som gir de beste bildene fra alle faser gjennom den magiske bryllupsdagen.
  Jeg mottar mange spørsmål fra bryllupspar i forbindelse med bryllupsfotografering og små og store spørsmål er like viktige så nøl ikke om å spørre.
  Her er noen eksempler på spørsmål jeg får:
  – Tar du oppdrag også utenfor Paris?
  Ja det gjør jeg, rundt i Frankrike med tog fly eller bil og jeg fotograferer bryllup i forskjellige land i  Europa. Jeg elsker å reise.
  – Har du et reservekamera?
  Ja det har jeg. Jeg jobber alltid med mine to kameraer. Og ellers i sekken min har jeg med meg mange kameralinser, blitz, batterier og minnekort.
  – Hva gjør vi hvis du blir syk og ikke kan fotografere etter avtalt plan?
  Det har ikke skjedd til nå men jeg har flere fotografer jeg til tider jobber sammen med som er veldige dyktige, så hvis jeg virkelig skulle bli syk har jeg en solid back-up plan for dere.
  – Hva gjør vi hvis det regner?
  Jeg vet om en lang rekke av vakre steder i Paris der vi kan ta bilder uten at dere måtte bli våte av regnvær.
  Send en mail eller ring meg gjerne på tlf 48 39 56 88 for en helt uforpliktende samtale om et eventuelt oppdrag. Jeg gleder meg til å høre fra dere.
  Hilsener fra Tonje

   

  7

  Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

  Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

  Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.