Sjømannskirken i Paris – hvordan er det der?

Her vil jeg fortelle dere litt om Sjømannskirken i Paris. Du lurer kanskje på hvordan det er der? Vurderer dere å  gifte dere der?

Bryllup i Paris, Sjømannskirken i Paris,

Hagebryllup 2018

Bryllup i Paris, Sjømannskirken

Bryllup – 2018

Utenfor byen 30 minutter med tog ligger kirken. Det er en vakker villa som Sjømannskirken kjøpte på 90 tallet. Den ligger i et veldig rolig og nydelig villa strøk med god tilgang for parkering. Det er lett å finne den med bil eller tog. Stedet er kjempehyggelig med en stor hage og i første etasjen er selve alteret hvor seremoniene holdes.

Sjømannskirken i Paris

Forsiden av kirken

Sjømannskirken

I hagen er det gjort klart til dagens vielse – 2018

Sjømannskirken

Brudeparet ønskes velkommen

Sjømannskirken i Paris

Hagen foran villaen

Bryllup i Sjømannskirken

Cocktail ute på terrassen

Sjømannskirken i Paris

Etter vielsen holdes en cocktail ute på terrassen

Bryllup i Sjømannskirken

Cocktail etter vielsen

Bryllup i Sjømannskirken

Hyggelig fransk-norsk cocktail etter vielsen

Kirken tilbyr forskjellige prestasjoner. Man kan leie lokalene der til en fest eller en konfirmasjon, en bursdag og til et bryllup. Som bryllupsfotograf har jeg fotografert mange bryllup der. Noen veldig små og noen store med mange gjester opp til 60 personer.

Sjømannskirken; bryllupsfotograf i Paris

Far og brud

Sjømannskirken

Terrassen på baksiden av kirken

Bryllup i Sjømannskirken

Vielse ute på terrassen

Noen par kommer alene for å gifte seg i utlandet i all hemlighet. Andre inviterer med seg familie og venner. Det er en vakker seremoni som kan holdes ute i hagen på forsiden eller på baksiden av kirken som her på disse bildene ovenfor eller innendørs.

Bryllup i Sjømannskirken

Bryllup inne i kirken

Jeg anbefaler den på det varmeste til bryllup. Alle brudeparene jeg har fotografert her har vært veldig fornøyd med seremonien og den mottagelsen de fikk av staben på kirken.

Nordmenn som bor i Paris og også i dette området reiser ofte ut hit for å være med på diverse arrangementer. Den årlige 17-mai feiringen blir holdt her. De er kjente for et tradisjonelt julemarked med salg av brunost, elgepølse, fiskeboller, salmalaks, ullgensere fra Dale, salg av deilige smørbrød og vafler. Man føler seg virkelig velkommen og hjemme på sjømannskirken.

Det er også kunstutstillinger der med jevne mellomrom. De stiller ut anerkjente kunstnere fra hjemlandet men også norske kunstnere som er bosatt i Frankrike. Kirken er veldig barnevennlig med trampoline og forskjellige leker i hagen. Ingen barn kjeder seg her. 2 fredager i måneden tilbyr de taco kveld med en norsk film som avslutning, 2 filmer blir tilbudt en for tenåringer og en for de helt små.

Sorry, the comment form is closed at this time.

5

Gratis sjekkliste over de obligatoriske bryllups-motivene du fort glemmer å ta – med over 100 eksempelbilder!

Sjekklisten over de obligatoriske bryllups-motivene, med over 100 eksempelbilder

Takk for at du ville laste ned vår sjekkliste :) Vi har sendt deg en mail med link til sjekklistene.